Recept

Pečený kapr s ementálem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16855

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Kapr obecný
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
60 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 978kJ
3% Sacharidy 10 g
41% Tuky 31 g
25% Sodík 496 mg
66% Bílkoviny 37 g

Pečený kapr s ementálem postup přípravy receptu:

1

Porce kapra vykostíme, kůži stáhneme a maso omyjeme, osušíme a osolíme.

2

Vždy mezi dva kousky ryby vložíme plátek ementálu. Každou porci zabalíme do plátku anglické slaniny a sepneme párátkem. Obalíme v hladké mouce, namočíme v rozkvedlaném vejci a zvolna pečeme v rozpáleném oleji po obou stranách asi 10 minut.

3

Podáváme s plátkem citronu a vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept