Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 16859

Ingredience

0,5 ks Cibule
2 ks Nové koření celé
2 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová plec
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 558kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 26 g
15% Sodík 308 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vařená vepřová plec postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou plec vložíme do vařící osolené vody, přidáme koření a kousek oloupané cibule. Znovu přivedeme k varu a zvolna vaříme, až je maso měkké.

2

Plec podáváme s nastrouhaným křenem nebo s hořčicí a chlebem. Vhodnou přílohou jsou také vařené brambory s dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept