Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16866

Ingredience

40 g Cibule
300 g Filé rybí
40 ml Mléko odtučněné
20 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 034kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
14% Sodík 276 mg
127% Bílkoviny 71 g

Rybí filé s vejci postup přípravy receptu:

1

V pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, nadrobno nasekané filé. Osolíme a dusíme doměkka.

2

Na měkké maso nalijeme vejce rozkvedlaná v troše mléka a necháme je ztuhnout. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept