Recept

Filé z tresky jako mozeček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16867

Ingredience

60 g Cibule
300 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
30 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
1% Sacharidy 4 g
25% Tuky 19 g
14% Sodík 278 mg
61% Bílkoviny 34 g

Filé z tresky jako mozeček postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé nadrobno nasekáme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme filé, osolíme, okmínujeme a podusíme jako mozeček. Filé pustí vodu, a teprve když se voda vydusí, přidáme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.

2

Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept