Recept

Filé s křenovou majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16868

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Hořčice
200 ml Jogurt bílý
10 g Křen
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 227kJ
2% Sacharidy 8 g
18% Tuky 13 g
23% Sodík 455 mg
63% Bílkoviny 36 g

Filé s křenovou majonézou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Zprudka je opékáme na troše oleje na teflonové pánvi po obou stranách.

2

Jogurt rozšleháme se žloutky a ochutíme citronovou šťávou, solí a hořčicí. Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.

3

Ochucený jogurt nalijeme na porce studeného upečeného filé.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept