Recept

Hovězí zadní dušené na petrželi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 16873
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
200 ml Mléko kefírové
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Petržel kořen
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 439kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 17 g
15% Sodík 306 mg
67% Bílkoviny 38 g

Hovězí zadní dušené na petrželi postup přípravy receptu:

1

Očištěnou petržel nakrájíme nadrobno, lehce osmahneme na másle, přidáme omyté, na kousky nakrájené hovězí maso, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a omáčku zahustíme kysaným mlékem rozmíchaným s moukou. Chvíli povaříme a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept