Recept

Vepřová kýta v kedlubnách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16874

Ingredience

40 g Cibule
400 g Kedlubna
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 16 g
19% Sodík 384 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřová kýta v kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opečeme na oleji spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Maso osolíme a opepříme.

2

Kedlubny oloupeme, nastrouháme na kolečka a přidáme k masu. Společně dusíme do měkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept