Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16877
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
10 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
100 g Pórek
1 špetka Sůl
100 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 053kJ
4% Sacharidy 13 g
168% Tuky 126 g
14% Sodík 282 mg
42% Bílkoviny 24 g

Omeleta z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Tuňáka vyjmeme z konzervy a nadrobno pokrájíme. Teflonovou pánev potřeme máslem, přidáme tuňáka, hrášek a očištěnou, nadrobno rozkrájenou zeleninu.

2

Vše zalijeme rozšlehanými vejci, mírně osolíme a po obou stranách opečeme.

3

Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba nebo s čerstvou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept