Recept

Srnčí řízky s červeným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16880

Ingredience

200 g Brambory vařené
60 g Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Slanina vepřová
300 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
200 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 544kJ
9% Sacharidy 32 g
38% Tuky 28 g
58% Sodík 1 g
98% Bílkoviny 55 g

Srnčí řízky s červeným zelím postup přípravy receptu:

1

Z omyté srnčí kýty odkrojíme přes vlákno dva řízky, odblaníme je a lehce naklepeme.

2

Maso opečeme na rozškvařené slanině, přidáme oloupanou, na jemno pokrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do měkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami a syrovým červeným zelím nakrájeným na nudličky, osoleným, okmínovaným. Zalí můžeme spařit horkým nálevem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept