Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16882

Ingredience

40 g Cibule
4 polévková lžíce Kečup
20 g Křen
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 260kJ
4% Sacharidy 13 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 281 mg
83% Bílkoviny 47 g

Srnčí čevabčiči postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté srnčí maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, majoránku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a vše dobře prohněteme.

2

Se směsi tvarujeme malé válečky, zprudka je opečeme na oleji.

3

Čevabčiči polijeme kečupem rozmíchaným s nastrouhaným křenem.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept