Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16883

Ingredience

30 g Cibule
1 špetka Kmín celý
200 g Králičí maso
10 g Máslo čerstvé
20 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 972kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
16% Sodík 320 mg
39% Bílkoviny 22 g

Králík po selsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykostěné a omyté maso protkneme slaninou a dvěma stroužky oloupaného česneku. Králíka osolíme a okmínujeme.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme připravené maso, podlijeme vodou a dusíme do měkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami a salátem z okurek a rajčat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept