Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16890

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Feferony
200 g Játra vepřová
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 485kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 24 g
16% Sodík 313 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vepřové maso s játry postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omyté, na hranolky rozkrájené maso a játra, očištěnou, nasekanou feferonku, mírně podlijeme vodou. Za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec hotový pokrm podle chuti osolíme.

2

Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept