Recept

Řecké vepřové kotlety

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16892

Ingredience

100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 ks Mrkev kořen
1 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej rostlinný
3 polévková lžíce Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
3% Sacharidy 10 g
245% Tuky 184 g
73% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Řecké vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme do kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kotlety zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.

2

K masu přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme hrášek, olivy a na plátky pokrájenoou okurku. Vše dodusíme do měkka.

3

Vhodnou přílohou je rýže.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept