Recept

Vepřové kotlety na křenu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 16893

Ingredience

1 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 968kJ
0% Sacharidy 1 g
21% Tuky 15 g
13% Sodík 252 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové kotlety na křenu postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, na okrajích nařízneme. Lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.

2

Kotlety po obou stranách zprudka opečeme na rozehřátém másle a oleji, opepříme, podlijeme horkou vodou (nebo vývarem). Za občasného podlévání dusíme do měkka.

3

Nakonec ke kotletám přidáme nastrouhaný křen a vše prohřejeme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept