Recept

Kapr na víně s feferonkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 16897

Ingredience

6 ks Feferony
1000 g Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé
7 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 786kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 323 mg
81% Bílkoviny 46 g

Kapr na víně s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme očištěnými, nadrobno pokrájenými feferonkami.

2

Porce vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo, opékáme 8 - 10 minut. Potom maso obrátíme, podlijeme vínem a zvolna dusíme 10 minut.

3

Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept