Jednoduchý recept

Candát na rajčatech a žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16899
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Candát obecný
1 kávová lžička Kmín celý
120 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 500kJ
2% Sacharidy 6 g
35% Tuky 27 g
20% Sodík 397 mg
46% Bílkoviny 26 g

Candát na rajčatech a žampionech postup přípravy receptu:

1

Candáta vykucháme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme, okmínujeme a dusíme na polovině másla.

2

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme očištěné žampiony pokrájené na tenké plátky, osolíme, posypeme mletou paprikou a podusíme na zbylém másle doměkka.

3

Hotovou rybu upravíme na mísu a obložíme rajčaty se žampiony. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s bramborami opečenými na másle. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept