Recept

Paštika z vepřových jater

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1690
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

500 g Játra vepřová
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 653kJ
1% Sacharidy 4 g
39% Tuky 29 g
15% Sodík 309 mg
50% Bílkoviny 28 g

Paštika z vepřových jater postup přípravy receptu:

1

Promícháme všechny suroviny - vepřová játra, pepř, sádlo, smetanu, sůl a vejce.

2

Vymažeme srnčí hřbet a naplníme směsí.

3

Pečeme při 180 stupních.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept