Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16914

Ingredience

1 ks Bobkový list
1000 g Candát obecný
1 ks Citrony
40 g Máslo čerstvé
5 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 333kJ
10% Sacharidy 37 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 237 mg
52% Bílkoviny 29 g

Candát namodro postup přípravy receptu:

1

Očištěného a vykuchaného candáta osolíme a zavážeme do tenkého plátna.

2

Do kastrolu vlijeme vodu s octem a solí, vložíme očištěnou, nakrájenou zeleninu, koření a zabaleného candáta. Vaříme asi 20 minut. Uvařeného candáta necháme v kastrolu vychladnout.

3

Rybu opatrně vyjmeme z plátna a upravíme na mísu. Polijeme horkým máslem a ozdobíme plátky omytého citronu a snítkou petrželky.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept