Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16915

Ingredience

1000 g Candát obecný
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 195 mg
42% Bílkoviny 24 g

Candát po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Očištěného a vykuchaného candáta rozdělíme na porce. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a pečeme po obou stranách na másle 8 - 10 minut.

2

Upečené porce ryby upravíme na mísu, polijeme horkým máslem a pokapeme citronovou šťávou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

3

Podáváme s bramborami opečenými na másle.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept