Recept

Makrely zapečené v cibuli a pórku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16919

Ingredience

100 g Cibule
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1000 g Makrela obecná
30 ml Ocet kvasný lihový
100 ml Olej rostlinný
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 400kJ
2% Sacharidy 6 g
29% Tuky 22 g
10% Sodík 202 mg
52% Bílkoviny 29 g

Makrely zapečené v cibuli a pórku postup přípravy receptu:

1

Očištěné makrely (hlavy odstraníme) podélně rozřízneme, osolíme a urovnáme do zapékací mísy kůží dolů.

2

Oloupanou cibuli a omytý pórek nakrájíme na kolečka, navršíme na půlky makrel, posypeme nasekaným koprem, zalijeme směsí oleje a octa.

3

Pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami posypanými koprem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept