Recept

Vepřová žebírka na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16927
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 l Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 691kJ
1% Sacharidy 4 g
21% Tuky 16 g
18% Sodík 368 mg
4% Bílkoviny 2 g

Vepřová žebírka na kmíně postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebra omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti a naklepeme. Žebírka osolíme a po jedné straně poprášíme hladkou moukou. Maso opečeme po obou stranách na větší části rozehřátého sádla.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na zbylém sádle, přidáme kmín, opečená žebírka, podlijeme horkým vývarem a dusíme doměkka. Maso podáváme přelité scezenou šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept