Recept

Vepřový bůček s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16928

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazolky mražené
30 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 765 kcal
Kilojoule 3 201kJ
3% Sacharidy 10 g
99% Tuky 74 g
12% Sodík 244 mg
25% Bílkoviny 14 g

Vepřový bůček s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček nakrájíme na kousky, osolíme a mírně opepříme. Podlijeme trochou horké vody a pečeme.

2

Krátce před dopečením přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Potom přidáme částečně rozmražené fazolky, podlijeme a dusíme doměkka.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept