Jednoduchý recept

Beskydská játra

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1693

Ingredience

100 g Anglická slanina
3 ks Cibule
500 g Játra vepřová
1 špetka Koření grilovací
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 948kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 28 g
24% Sodík 481 mg
71% Bílkoviny 40 g

Beskydská játra postup přípravy receptu:

1

Nakrájená játra osmahneme, cibuli a anglickou slaninu také osmahneme.

2

Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečící mísy i s výpekem, případně přidáme trochu oleje.

3

Okořeníme, přidáme rajčatový protlak.

4

Vše smícháme a navrch rozklepneme vejce.

5

Dáme zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept