Jednoduchý recept

Sledi s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 16933
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
30 g Máslo bylinkové
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 284kJ
0% Sacharidy 1 g
32% Tuky 24 g
10% Sodík 194 mg
42% Bílkoviny 23 g

Sledi s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykostěné sledě osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut odležet.

2

Potom sledě opečeme po obou stranách na oleji. Na hřbetní straně je nařízneme a do zářezů vložíme plátek bylinkového másla.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept