Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16937

Ingredience

100 g Brambory
600 g Filé z aljašské tresky
2 ks Jalovec
20 g Krupky trhané
50 g Mrkev kořen
100 g Okurky nakládané
20 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
3 ks Pepř černý celý
20 g Petržel kořen
50 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1,8 l Voda pitná
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 744kJ
11% Sacharidy 38 g
23% Tuky 17 g
29% Sodík 575 mg
61% Bílkoviny 34 g

Rassolnik z tresky postup přípravy receptu:

1

Z omytých porcí filé uvaříme vývar.

2

Očištěnou zeleninu a nakládanou okurku nakrájíme na kostičky a lehce osmahneme na oleji.

3

Vývar přecedíme, přivedeme k varu a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Vaříme do poloměkka a potom přidáme zeleninu, koření, sůl a nakonec vložíme na kostky nakrájené, uvařené filé. Vše vaříme asi 30 minut. V osolené vodě uvaříme propláchnuté krupky doměkka.

4

Pokrm podáváme v hlubších miskách a přidáme uvařené krupky a smetanu. Povrch posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept