Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 16938
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
250 g Cibule
800 g Kapr obecný
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 261kJ
2% Sacharidy 8 g
48% Tuky 36 g
20% Sodík 408 mg
70% Bílkoviny 40 g

Kapr po zbojnicku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, opepříme a pokapeme vínem. Necháme chvíli odležet.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a spolu se slaninou nakrájenou na nudličky mírně osmahneme. Přidáme mletou papriku a bílý pepř.

3

Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj porce kapra a položíme na ně osmaženou cibuli se slaninou. Povrch poklademe vločkami másla a posypeme nasekanou petrželkou. Alobal pevně zabalíme.

4

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě 12-15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept