Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16939

Ingredience

1000 g Kapr obecný
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 ks Petržel - nať
1,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 266kJ
7% Sacharidy 24 g
32% Tuky 24 g
24% Sodík 475 mg
96% Bílkoviny 54 g

Kapr na rylský způsob postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osolíme a poprášíme moukou.

2

Oloupané žampiony nadrobno nasekáme a smícháme s očištěnou, nadrobno nakrájenou paprikou, vejci, hladkou moukou a solí.

3

V připraveném těstíčku obalíme porce kapra a zvolna je smažíme na oleji dozlatova.

4

Usmažené porce upravíme na talíře a ozdobíme snítkou petrželky.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept