Jednoduchý recept

Maďarská vepřová játra

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16943
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
600 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 071kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 327 mg
59% Bílkoviny 33 g

Maďarská vepřová játra postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Když zesklovatí, posypeme játra mletou paprikou.

2

Upečená játra osolíme a upravíme na nahřáté talíře.

Poznámka

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept