Jednoduchý recept

Vepřové kotlety na petrželce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16947

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 106kJ
0% Sacharidy 1 g
26% Tuky 19 g
13% Sodík 250 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové kotlety na petrželce postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Každou kotletu mírně opepříme.

2

Na rozehřáté máslo vsypeme nasekanou petrželku, vložíme připravené kotlety a zprudka je opečeme po obou stranách. Hotový pokrm osolíme a přelijeme výpekem.

Poznámka

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept