Recept

Vepřová játra v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16951

Ingredience

3 ks Cibule
600 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 131kJ
4% Sacharidy 13 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 328 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vepřová játra v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.

2

Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

4

Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

5

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept