Recept

Pikantní vepřový šašlik

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16953
Kategorie: Maso

Ingredience

1 l Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

130% Kalorie 2,557 kcal
Kilojoule 10 700kJ
1% Sacharidy 5 g
364% Tuky 273 g
14% Sodík 283 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pikantní vepřový šašlik postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, ponoříme do oleje, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Necháme alespoň 24 hodin v chladu uležet.

2

Rajčata omyjeme, nakrájíme na dílky a napichujeme je střídavě s plátky masa na jehly. Špízy grilujeme v troubě pod grilem nebo opékáme na roštu.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept