Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16958

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 711kJ
1% Sacharidy 5 g
42% Tuky 32 g
14% Sodík 271 mg
46% Bílkoviny 26 g

Ruské vepřové plátky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.

2

Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na části másla. Na zbylém másle opečeme omytá, rozpůlená a osolená rajčata.

3

Porce masa upravíme na talíře, poklademe žampiony a rajčaty a přelijeme šťávou z masa, do které jsme přidali trochu horké vody a utřený česnek.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami. K přípravě pokrmu můžeme použít i vepřovou krkovičku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept