Jednoduchý recept

Haše z filé s ovesnými vločkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16959

Ingredience

50 g Cibule
1 ks Citrony
600 g Filé rybí
1 špetka Kmín drcený
200 ml Mléko polotučné
80 ml Olej rostlinný
80 g Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 956kJ
6% Sacharidy 21 g
35% Tuky 26 g
12% Sodík 240 mg
127% Bílkoviny 71 g

Haše z filé s ovesnými vločkami postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.

2

Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.

3

Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept