Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16960
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé rybí
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
100 g Omáčka tatarská
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 40%
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 196kJ
3% Sacharidy 10 g
42% Tuky 32 g
13% Sodík 256 mg
144% Bílkoviny 81 g

Filé obalované v sýru postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé nakrájíme na tenké plátky, osušíme, osolíme a necháme asi 15 minut odležet.

2

Plátky filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nastrouhaném sýru. Porce osmažíme na oleji po obou stranách dozlatova.

3

Hotové plátky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept