Jednoduchý recept

Sledi na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16961

Ingredience

90 g Cibule
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
75 g Slanina vepřová
800 g Sleď čerstvý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
2% Sacharidy 8 g
38% Tuky 28 g
18% Sodík 351 mg
49% Bílkoviny 27 g

Sledi na paprice postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté sledě osušíme, mírně osolíme a necháme v chladu odležet.

2

Ryby obalíme v mouce a opečeme z obou stran na větší části nakrájené slaniny. Na zbylé slanině dozlatova osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme ji ke sleďům. Zaprášíme mletou paprikou, zalijeme smetanou a krátce podusíme.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept