Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16973

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Feferony
600 g Filé rybí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurka salátová
100 ml Olej rostlinný
100 g Strouhanka
200 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 106kJ
6% Sacharidy 22 g
30% Tuky 22 g
22% Sodík 431 mg
155% Bílkoviny 87 g

Špízy z rybího filé postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet.

2

Porce nakrájíme na kousky a napichujeme je na jehlu střídavě s kousky sýru, okurky, žampionů a feferonky.

3

Špízy obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance. Pečeme je na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept