Recept

Filé na protlaku s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16982

Ingredience

40 g Cibule
400 g Filé rybí
40 g Křen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 640kJ
4% Sacharidy 15 g
23% Tuky 18 g
10% Sodík 209 mg
153% Bílkoviny 86 g

Filé na protlaku s křenem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme omyté, osolené porce filé a opečeme je. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.

2

K měkkému filé přidáme rajčatový protlak a chvíli povaříme.

3

Při podávání posypeme pokrm nastrouhaným křenem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept