Recept

Bulharský skopový guláš

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 16985
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Brambory
10 g Česnek
100 g Cibule
200 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Skopová kýta
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 368kJ
8% Sacharidy 27 g
327% Tuky 246 g
11% Sodík 210 mg
32% Bílkoviny 18 g

Bulharský skopový guláš postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, osolíme a okořeníme. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

2

Potom přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Při podávání posypeme každou porci nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept