Recept

Hovězí hranolky v ostré směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16993

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
400 g Hovězí maso zadní
400 g Lečo sterilované
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 304kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 19 g
45% Sodík 909 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí hranolky v ostré směsi postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené hovězí maso a za stálého míchání je opékáme, až se vydusí na tuk. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem, rozmícháme a dusíme.

2

Po chvíli přidáme sterilované lečo a očištěné, nasekané feferonky. Za častého míchání a podlévání vývarem dusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. Na každou porci můžeme položit půlku vejce uvařeného natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept