Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17011
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Játra drůbeží
40 g Máslo čerstvé
300 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
2% Sacharidy 8 g
42% Tuky 32 g
13% Sodík 265 mg
38% Bílkoviny 22 g

Noky z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra umeleme a smícháme s mletým masem, vejci, solí, pepřem, moukou a strouhankou.

2

Z těsta vykrajujeme lžící namočenou ve studené vodě noky, vhazujeme je do vařící vody a vaříme asi 7 minut.

3

Uvařené noky scedíme, rozdělíme na talíře a posypeme na másle osmaženou cibulí a pokapeme rozehřátým máslem.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept