Recept

Rychlá hořčicová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 17012
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
40 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 556kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 6 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rychlá hořčicová omáčka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle, zaprášíme moukou a chvíli smažíme. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a dobře povaříme.

2

Omáčku procedíme, vmícháme do ní hořčici a podle chuti okyselíme citronovou šťávou.

Poznámka

Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept