Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 17014
Kategorie: Sladké pečivo

Ingredience

100 g Čokoláda hořká
100 g Cukr krupice
100 g Mandle mleté
50 g Máslo čerstvé
50 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
8 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 565kJ
10% Sacharidy 35 g
29% Tuky 22 g
5% Sodík 95 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bílkový suchar postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh a přidáme nastrouhanou čokoládu, mandle, cukr, rozpuštěné máslo a nakonec vmícháme mouku.

2

Těsto vlijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Poznámka

Upečený suchar podáváme s kompotem, nebo poléváme čokoládovou polevou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept