Recept

Staročeské masové knedlíčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17022

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hovězí maso přední
3 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 477kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 158 mg
22% Bílkoviny 13 g

Staročeské masové knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso jemně umeleme spolu s oloupanou cibulí. Směs okořeníme pepřem, solí a zázvorem, přidáme mouku a vejce a vše dobře promícháme.

2

Z hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama malé knedlíčky, které použijeme jako vložku do polévky.

3

Masové knedlíčky vaříme ve vývaru ochuceném česnekem utřeným se solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept