Recept

Hovězí válečky na rajčatech a smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17025
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
400 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
30 g Slanina vepřová
200 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 22 g
13% Sodík 263 mg
46% Bílkoviny 26 g

Hovězí válečky na rajčatech a smetaně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme a přidáme česnek utřený se solí, pepř, vejce a vodu. Vše dobře prohněteme.

2

Ze směsi tvarujeme menší válečky a zprudka je opékáme na malém množství oleje.

3

Opečené válečky vyjmeme z pánve, do výpeku přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji a přisypeme mletou papriku. Potom do pánve přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Zeleninu krátce osmahneme a zalijeme smetanou. Vložíme opečené válečky a vše krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept