Recept

Pečená telecí plec se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17026

Ingredience

1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 954kJ
0% Sacharidy 0 g
49% Tuky 36 g
27% Sodík 544 mg
58% Bílkoviny 33 g

Pečená telecí plec se slaninou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené maso protkneme klínky slaniny, osolíme, vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme na másle dozlatova.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vodou. Chvíli povaříme.

3

Pečenou plec nakrájíme na porce a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept