Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17029
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
200 g Hrášek mražený
1 ks Kachna mražená
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,262 kcal
Kilojoule 5 280kJ
2% Sacharidy 7 g
157% Tuky 118 g
8% Sodík 166 mg
78% Bílkoviny 44 g

Kachna s hráškem postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Maso opepříme, osolíme a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí dusíme pod poklicí v troubě. Před koncem dušení pokličku odstraníme a kachnu dopečeme doměkka.

2

Porce vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Přidáme hrášek, vložíme porce kachny zbavené velkých kostí a společně prohřejeme v troubě.

Poznámka

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept