Recept

Kozí sýr v uzeném boku na marinované zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1703
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Artyčoky
1 polévková lžíce Balsamico ocet
4 stroužek Česnek
1 ks Citrony
40 g Kapary sterilované
1 polévková lžíce Med pampeliškový
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 hrst Olivy černé
80 g Paprikové lusky čerstvé
80 g Rajčata
80 g Šalotka
1 špetka Sůl
240 g Sýr kozí
100 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 492kJ
5% Sacharidy 20 g
9% Tuky 7 g
57% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Kozí sýr v uzeném boku na marinované zelenině postup přípravy receptu:

1

Uzený bok nakrájíme na tenké plátky. Z kozího sýra vyválíme asi 30gramové oválky a ty zabalíme do uzeného boku.

2

Připravíme marinádu z olivového oleje, balzamika, citronové šťávy a dochutíme bylinkami. Zeleninu prudce osmahneme na olivovém oleji a naložíme do marinády. Marinujeme asi hodinu. Potom přidáme kapary, olivy a artyčoky.

3

Zabalený sýr pokládáme na salát z marinované zeleniny a dozdobíme čerstvými bylinkami. Lehce pokapeme medem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept