Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17037
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
3% Sacharidy 9 g
41% Tuky 31 g
15% Sodík 295 mg
65% Bílkoviny 37 g

Kapr po švýcarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Potom maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce a ve smetaně rozšlehané se žloutky a nastrouhaným sýrem. Porce ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách je opékáme dozlatova.

3

Opečené porce urovnáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept