Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17038
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
100 g Majonéza
50 g Mrkev sterilovaná
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
50 g Okurky nakládané
1 ks Paprikové lusky čerstvé
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 751kJ
2% Sacharidy 6 g
41% Tuky 31 g
29% Sodík 589 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kapr v remuládě postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce kapra uvaříme v osolené vodě s octem, vyjmeme je a vložíme do mísy.

2

Majonézu promícháme se smetanou a přidáme mrkev, jemně nakrájenou okurku, cibuli a papriku. Osolíme, ochutíme citronovou šťávou a nalijeme na porce kapra.

3

Pokrm podáváme dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept