Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17046

Ingredience

100 ml Olej rostlinný
150 g Rýže loupaná
2 polévková lžíce Strouhanka
2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
9% Sacharidy 33 g
39% Tuky 30 g
14% Sodík 274 mg
15% Bílkoviny 8 g

Smažené rýžové noky postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Uvařenou rýži promícháme s vejcem, solí a nastrouhaným sýrem.

3

Ze vzniklé kaše po vychladnutí vykrajujeme lžící noky, obalíme je ve vejci, ve strouhance a smažíme na pánvi na oleji.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept